Wij hopen u blij te kunnen maken met mooie en gezonde kittens! Op deze webpage vindt u informatie over onze planning, de beschikbare kittens en werking van onze interesselijst. 

Vriendelijk verzoek, vóórdat u zich aanmeld, de tijd te nemen voor het lezen van ons fok- en kittenbeleid! Wij reageren terughoudend wanneer wij merken dat ons beleid niet serieus genomen wordt of niet gelezen is door de belanghebbende.


Kittens en planning

Op dit moment hebben wij geen kittens beschikbaar.

De eerste volgende nest met kittens wordt verwacht niet eerder dan in 2026.

Interesselijst

Mocht u interesse hebben in de toekomstige kitten(-s) van onze cattery, dan kunt contact met ons opnemen. Wij werken met een interesselijst en zullen uw aanvraag met veel zorg en aandacht ontvangen. Als u aangemeld bent, dan ontvangt u als eerste het nieuws over de geboorte en ontwikkeling van de kittens. De eerste vijf weken van hun leven worden de kittens door ons geobserveerd. Omdat ze in deze periode nog zeer gevoelig zijn voor de ziektes kunnen ze niet bezocht worden. Zodra de kittens beschikbaar zijn gesteld voor reservering, verzoeken wij de geïnteresseerde per mail hun aanmelding alsnog te bevestigen. 

Reservering

Aan de hand van de ontstaande lijst starten wij het matchingsproces. De volgorde van de lijst wordt bepaald door de datum van uw aanmelding. Vervolgens kijken wij in eerste instantie naar de motivatie en wensen van de gegadigde eigenaar en de match met de beschikbare kittens van onze cattery. De geïnteresseerde in twee kittens van één nest kunnen voorrang krijgen. Wij nemen contact met u op en bij een goede match nodigen wij u uit voor de bezichtiging van onze cattery. Mocht u, om welke reden dan ook, niet in aanmerking komen voor een kitten dan wordt u daarover geïnformeerd. Ook verzoeken wij u ons zo snel mogelijk te laten weten wanneer uw aanmelding van uw zijde geannuleerd wordt.

De prijs voor de kitten is 950 euro incl. volledig documentenpakket en castratie. Voor meer info lees ons Kittenbeleid.

 

Contactformulier