Onze poezen


Blaze is de eerste Ragdoll van onze cattery. Zij is geboren in januari 2020 en is de oudste zus van Sona. Blaze is het poesje die ons hart voor dit ras gestolen heeft. Zij is speels, lief, zorgzaam en is altijd bij jou in de buurt.

Blaze is een bijzonder slim poesje met een prachtige vacht die in de winter extra rijk is. Zij is een Blue Point Mitted Ragdoll met een schattig witte streep (blaze :-) op het neusje. 

Blaze heeft een mooie stamboom, maar is in haar jeugd gesteriliseerd en blijft voor altijd bij ons als een gezelschapspoesje die haar zus Sona helpt met het vervullen van haar moederlijke taken bij het opvoeden van de kittens. Onze tante Blaze dus.

Uiteraard wordt Blaze jaarlijks onderzocht door de dierenarts,  netjes ontwormd en gevaccineerd. 


Sona is de jongste zus van Blaze. Zij is geboren eind mei 2020 en is voorlopig het enige fokpoesje van onze cattery. Sona is een ware Ragdoll, zoekt voortdurend gezelschap bij jou in de buurt, zachtaardig, zeer alert, houd van spelletjes en is vooral super lief.

Sona is een Blue Point Mitted poes, afkomstig van mooie Ragdoll bloedlijnen. Zij heeft een bovengemiddeld postuur, stevige kaak en uitzonderlijk elegante oogopslag met grote blauwe ogen. Omdat Sona moeder is van de kittens van onze cattery wordt zij regulier aanvullend onderzocht en getest door gespecialiseerde dierenartsen. Bekijk uitgebreide informatie over Sona op haar persoonlijke page:


Amina is de eerste dochter van Sona. Zij is in maart 2022 geboren bij onze cattery en zal de eerste twee jaar van haar leven nog moeten volgroeiden tot een volwassen dame die daarna wellicht op een date kan gaan.

Zij heeft prachtige ogen en de vachtkleur van haar moeder en een super lief karakter geërfd van haar beiden ouders. 

Amina is een actieve en zeer speelse kitten die het liefst tegen jou aan komt liggen wanneer ze toch wat rust nodig heeft. Ze is een perfecte jager en een moedige klimmer die weleens voor een sportieve uitdaging zorgt voor haar moeder en tante :) 

Haar DNA testen hebben geen afwijkingen geconstateerd. Na 1,5 jaar zullen de gezondheidstesten van Amina volledig afgerond worden zodat ze toegelaten kan worden een fokprogramma.